Algebehandling af fliser

Algebehandling og effektiv fliserens med MinAlgebehandling

Effektiv algebehandling af fliser

Hos MinAlgebehandling tilbyder vi effektiv og miljøvenlig algebehandling af fliser i Aarhus og omegn. Indhent en pris ved at kontakte os allerede i dag. Vi tilbyder vores ydelser til både privatpersoner og erhvervskunder.

Med tiden kan fliser blive påvirket af alger, mos og andet snavs, hvilket ikke kun går ud over udseendet, det kan også forringe flisernes holdbarhed i det lange løb. Vores algebehandling er både miljøvenlig og skånsom mod fliserne, og vi garanterer et helt algefrit resultat.

Hos MinAlgebehandling har du mulighed for at få algebehandling i en pakkeløsning til en fordelagtig pris. Vi tilbyder bl.a. fliserens, så dine fliser igen kan fremstå helt som nye. Derudover tilbyder vi algebehandling af tage, tagrens, vinduespolering, algebehandling af træterrasse m.m.

Vidste du, at du kan få godtgjort op til 26% af prisen på fliserens med servicefradrag? Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Garanteret god service

Hos os er du garanteret god service. Vi sætter nemlig en stor ære i at skabe og opretholde en god relation til vores kunder. Vores holdning er, at alt kan lade sig gøre, og står vi foran en udfordring, løser vi den. Alle udfordringer har en løsning.

Du får transparent kommunikation og ærlighed. Vi siger tingene som de er – på den måde ved du præcis, hvad du får, så du står tilbage med dine forventninger opfyldt.

Pakkeløsninger fra MinAlgebehandling

Er dine fliser plaget af alger og snavs? MinAlgebehandling hjælper med både algebehandling og fliserensning. Kontakt os allerede i dag og få en skræddersyet ordning. Vælger du flere af vores ydelser i en samlet pakkeløsning, kan vi tilbyde en fordelagtig pris.

Ring til os på 41 40 40 26 og fortæl mere om dine behov. Du kan også skrive til os på mail eller udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

  • Der findes altid en løsning

    Vi går ind til hver en opgave med indstillingen, at der findes en løsning til hver en udfordring, vi skulle stå overfor. Derfor er du altid sikret det bedste resultat.

  • Mulighed for serviceaftale

    Som både privatperson og erhvervskunde har du mulighed for at tegne en skræddersyet serviceaftale på algebehandling til en fordelagtig pris.

  • Pakkeløsning

    Udover algebehandling tilbyder vi også fliserens, tagrens, facaderens og vinduespolering. Ønsker du en fordelagtig pakkeløsning, kontakt os i dag.

Kontakt os

Nabo-ordning: Du og din nabo opnår besparelse på 15%, når I begge bestiller algebehandlingBestil her