Algebehandling af tag

Har du brug for en miljøvenlig algebehandling af tag eller dybdegående tagrensning?

Algebehandling af tag og tagrensning

MinAlgebehandling tilbyder algebehandling af tag til både husejere og erhvervskunder i Aarhus og omegn.

Alger på dit tag kan være med til at nedbryde tagmaterialet – og så ser det heller ikke særlig pænt ud. Vores algebehandling tackler algerne effektivt med et miljøgodkendt middel, så du er sikret det bedste resultat.

Vi tilbyder også tagrens som en del af vores service, som fjerner alt snavs og belægninger, som har bygget sig op over tid. Dertil tilbyder vi en skræddersyet pakkeløsning som kan inkludere ydelser som algebehandling af fliser, fliserens, overfladerens eller vinduespolering.

Ønsker du en pakkeløsning, så kontakt os, så finder vi et fordelagtig ordning til dig.

Faglig ekspertise og høj kundetilfredshed

Hos MinAlgebehandling er vores vision altid at skabe det bedste resultat for vores kunder. Vi er specialiseret og forstår betydningen af vedligeholdelse et tag – både i forhold til dets levetid og dets æstetiske værdi.

Vi værdsætter åben kommunikation og gennemsigtighed, hvilket betyder, at vi holder dig informeret gennem hele processen og sikrer, at al vigtig information når dig.

Vi forpligter os til at levere service i bedste kvalitet, så du står tilbage med både en god oplevelse men også et resultat, der stemmer overens med dine forventninger til en algebehandling eller tagrensning.

Få en pris på 2 minutter

Har dit tag brug for professionel algebehandling eller tagrens? Få en skræddersyet pakkeløsning på 41 40 40 26, eller skriv til os enten via mail eller vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

  • Der findes altid en løsning

    Vi går ind til hver en opgave med indstillingen, at der findes en løsning til hver en udfordring, vi skulle stå overfor. Derfor er du altid sikret det bedste resultat.

  • Mulighed for serviceaftale

    Som både privatperson og erhvervskunde har du mulighed for at tegne en skræddersyet serviceaftale på algebehandling til en fordelagtig pris.

  • Pakkeløsning

    Udover algebehandling tilbyder vi også fliserens, tagrens, facaderens og vinduespolering. Ønsker du en fordelagtig pakkeløsning, kontakt os i dag.

Kontakt os

Nabo-ordning: Du og din nabo opnår besparelse på 15%, når I begge bestiller algebehandlingBestil her