Facaderens

Overfladerens og algebehandling af facader som skure, carporte, ydervægge m.m.

Facaderens og andet overfladerens

MinAlgebehandling tilbyder facaderens og andre overfladebehandlinger i Aarhus og omegn, som sikrer algefrie overflader både i private hjem og for erhverv.

Vores overfladerens fjerner snavs og alger effektivt, og efterlader fladen i et resultat, der får bygningen til at fremstå som ny. Algebehandling sikrer ikke kun et pænt resultat, den er også med til at vedligeholde det behandlede område, da alger og andet snavs kan være med til at nedbryde det materiale, det sidder på.

Vi tilbyder også faste, skræddersyede serviceaftaler.

Har du brug for en pris på overfladebehandling? Kontakt os og fortæl mere om din opgave, så laver vi en pakkeløsning til dig.

Personlig service med gode resultater

Hos MinAlgebehandling forpligter vi os til at levere personlig og jordnær service med resultater i bedste kvalitet. Vi står 100% inde for de resultater vi leverer, og vi sætter en ære i at skabe gode relationer med vores kunder.

Vores virksomhed er bygget op omkring filosofien, at alt kan lade sig gøre. Står vi overfor en udfordring, løser vi den. Det er kun det bedste, der er godt nok til vores kunder. For os er algebehandling ikke bare en algebehandling – det handler lige så meget om de forventninger, du har til os og til resultatet. Derfor er det vigtigt for os at have en god dialog med dig, så du står tilbage med det ønskede resultat.

Kontakt os i dag

Har du en facade, carport, et skur eller noget helt andet, der har brug for en effektiv algebehandling i Aarhus eller omegnen? Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for dig. Ring på 41 40 40 26 eller skriv til os på mail eller via vores kontaktformular.

  • Der findes altid en løsning

    Vi går ind til hver en opgave med indstillingen, at der findes en løsning til hver en udfordring, vi skulle stå overfor. Derfor er du altid sikret det bedste resultat.

  • Mulighed for serviceaftale

    Som både privatperson og erhvervskunde har du mulighed for at tegne en skræddersyet serviceaftale på algebehandling til en fordelagtig pris.

  • Pakkeløsning

    Udover algebehandling tilbyder vi også fliserens, tagrens, facaderens og vinduespolering. Ønsker du en fordelagtig pakkeløsning, kontakt os i dag.

Kontakt os

Nabo-ordning: Du og din nabo opnår besparelse på 15%, når I begge bestiller algebehandlingBestil her