Om os

Vi ønsker kun at levere det bedste af det bedste til vores kunder

Om MinAlgebehandling

Vi ønsker at skabe de bedste resultater for vores kunder og det indebærer, at du står tilbage med en oplevelse af, at der er taget professionel hånd om opgaven, og at den er blevet løst i overensstemmelse med dine forventninger.

Hos MinAlgebehandling er vores fornemmeste opgave at levere høj kvalitet og et professionelt resultat uanset opgavens størrelse. Kun det bedste er godt nok for vores kunder. Vi benytter os af professionelt udstyr samt produkter og miljøgodkendte midler fra anerkendte leverandører for både at sikre en skånsom men også en effektiv behandling.

Det, der virkelig driver os, er ønsket om at skabe stærke relationer med vores kunder. Derfor tilbyder vi en personlig og tilpasset service, der møder de individuelle behov hos hver enkelt kunde. Vores mål er ikke f.eks. at blive den største i branchen, men derimod at være en pålidelig og personlig serviceudbyder, som vores kunder har tillid til og føler tryghed ved.

Vores værdier

MinAlgebehandling blev grundlagt med en vision om at levere exceptionel service inden for algebehandling og overfladerens. Vi opdaterer hele tiden os selv med vigtig viden og de bedste teknikker, så vi altid kan levere det bedste resultat.

Vores tilgang til alle opgaver er, at der findes en løsning på alle udfordringer. Vi udfører kun arbejde vi kan stå 100% inde for, og vi elsker at skabe unikke relationer til vores kunder gennem en god og personlig dialog.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Ønsker du at høre mere om vores virksomhed, og hvad vi kan tilbyde netop dig, så er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Kontakt os på 41 40 40 26, mail eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.

  • Der findes altid en løsning

    Vi går ind til hver en opgave med indstillingen, at der findes en løsning til hver en udfordring, vi skulle stå overfor. Derfor er du altid sikret det bedste resultat.

  • Mulighed for serviceaftale

    Som både privatperson og erhvervskunde har du mulighed for at tegne en skræddersyet serviceaftale på algebehandling til en fordelagtig pris.

  • Pakkeløsning

    Udover algebehandling tilbyder vi også fliserens, tagrens, facaderens og vinduespolering. Ønsker du en fordelagtig pakkeløsning, kontakt os i dag.

Kontakt os

Nabo-ordning: Du og din nabo opnår besparelse på 15%, når I begge bestiller algebehandlingBestil her